Sie möchten Deutsch sprechen?

Искате да говорите немски език?

8

Учители в нашето училище

Mauris in bibendum, maximus nunc vel, rutrum velit

4

Различни зали и стаи

Mauris in bibendum, maximus nunc vel, rutrum velit

200

Нови ученици всяка година

Mauris in bibendum, maximus nunc vel, rutrum velit

100%

Доволни ученици

Mauris in bibendum, maximus nunc vel, rutrum velit
ПРЕДСТАВЯНЕ

Ние следваме стриктно методиката на модерното чуждоезиково обучение.

На 18.08.2020 г. фондация „Германо-Български център за срещи“ разшири своята дейност и обнови изцяло своя Управителен съвет. Фондацията съществува от 1993 г. най-напред като „Център за срещи на провинция Саксония-Анхалт“, след това от 24.01.2000 г. като „Германо-Български център за срещи – Пловдив“ и сега носи името „Германо-Български център за срещи“.

Фондация „Германо-Български център за срещи“ подкрепя всички дейности, инициативи и актове на разбирателство и взаимопомощ в рамките на сътрудничеството на германски и български граждани, фирми и институции във всички области, особено в образователната, икономическата, културната, туристическата, научната и социалната сфера.

Основните дейности на фондацията са:
  • Организиране на курсове по немски език за деца, ученици и възрастни;
  • Организиране на курсове по икономически немски език;
  • Подготовка за изпитите на Гьоте-институт;
  • Организиране на курсове за квалификация и преквалификация за преподаватели по немски език;
  • Информационен център за въпроси, свързани с Германия;
  • Организиране на обучение по български език за германски и други чуждестранни граждани;
  • Организиране на ориентирани към практиката специализирани семинари, уоркшопове и курсове за работници и работодатели;
  • Предоставяне на материали на Германо-българската индустриално-търговска камара, Гьоте-институт и Посолството на Федерална република Германия в София за двустранното сътрудничество;
  • Организиране и провеждане на икономически мероприятия на Германо-българската индустриално-търговска камара, представяне на книги, информационни мероприятия на Гьоте-институт, инициативи на Посолството на Федерална република Германия в България и на български институции, които се стремят към тясно сътрудничество с Германия.

1999

Немският езиков център е основан през 1999 г. и е първият и най-утвърден езиков център по немски език в Пловдив.
НЕМСКИЯТ ЕЗИК

Защо да уча немски език?

#
Езиковият център на фондация „Германо-Български център за срещи” предлага голямо разнообразие от езикови курсове по немски език, които съответстват на Общоевропейската езикова рамка (GER).

Немският език

Немският език принадлежи към западния клон на германските езици и се говори в Германия, Австрия, немска Швейцария, Лихтенщайн, Люксембург, Източна Белгия, Южен Тирол, в Елзас, в малцинствени групи в средноевропейски страни и в Намибия. Немският език е един от най- разпространените езици в Европейският съюз. За 101 милиона европейци той е майчин език. Има много световно известни учени и хора на изкуството, за които немският език е матерен – Гьоте, Шилер, Моцарт, Бах, Шуберт, Шуман, Хайдн, Бетховен, Вагнер, Айнщайн, Лайбниц, Кеплер, Ницше, Фройд и др.

Нашите методи

Благодарение на използваните във фондация „Германо-Български център за срещи” учебни методи и компетентните и висококвалифицирани преподаватели, които работят при нас, по-лесно ще усвоите езика. Ние следваме стриктно методиката за преподаване и стандартите на Гьоте институт. Сами ще се убедите, колко скоро ще са налице първите успехи.

Безкрайни възможности

Много от нашите курсисти следват в реномирани университети, след като са научили немски език при нас. Ако изучавате немски език, Вие ще имате по- големи шансове за намиране на по-добро работно място в България и в немскоезичните страни, ще можете да задълбочите Вашите бизнес-контакти, защото в Европейския съюз немският език придобива все по-голямо значение.

Немският език

За 101 милиона европейци той е майчин език. Немският език е един от най- разпространените…

Нашите методи

Благодарение на използваните учебни методи и компетентните и висококвалифицирани…

Безкрайни възможности

Много от нашите курсисти следват в реномирани университети…

Нива на езиковите курсове

Предлагаме голямо разнообразие от езикови курсове по немски език…

С подкрепата на: